КОНТАКТИ

Адрес:

гр.Русе, ул.Ивайло 1 -  склад

гр. Ветово ул. Сливница  14  - цех- метални конструкции,стругарски и фрезистки изделия

 

Телефон:

0878 305 315

email

toho77@abv.bg